Schiphol Taxi2024-05-27T12:28:53+00:00

Schiphol Taxi

 • 24/7 Beschikbaarheid
 • Officiële Schiphol taxi
 • Binnen 10 minuten ter plaatse

Onze vaste tarieven

Hieronder zijn onze vaste autotarieven weergegeven voor reizen van en naar Schiphol. Voor busvervoer (5-7 personen) rekenen wij een meerwaarde van €15,-. Indien u graag gebruikt maakt van de vaste tarieven kunt u ons direct bellen/whatsappen.

 • Schiphol ➝ Almere €80,-

 • Schiphol ➝ Alkmaar €95,-

 • Schiphol ➝ Amersfoort €115,-

 • Schiphol ➝ Antwerpen €295,-

 • Schiphol ➝ Apeldoorn €180,-

 • Schiphol ➝ Den Haag €95,-

 • Schiphol ➝ Eindhoven €245,-

 • Schiphol ➝ Groningen €320,-

 • Schiphol ➝ Haarlem €45,-

 • Schiphol ➝ Rotterdam €125,-

 • Schiphol ➝ Utrecht €95,-

 • Schiphol ➝ Zaandam €75,-

 • Amsterdam Centrum ➝ Schiphol €45,-

 • Amsterdam West ➝ Schiphol €40,-

 • Amsterdam Oost➝ Schiphol €45,-

 • Amsterdam Noord ➝ Schiphol €59,-

 • Amsterdam Zuid ➝ Schiphol €40,-

 • Amsterdam Zuidoost ➝ Schiphol €59,-

 • Amstelveen ➝ Schiphol €40,-

* let op: vaste tarieven zijn alleen geldig bij online reservering, 24 uur voor ophalen, met vermelding van vaste tarief of bel voor de mogelijkheden.

Taxi Schiphol

Reizen van en naar de luchthaven kan soms stressvol zijn, maar met onze Schiphol Taxi service wordt het een naadloze en comfortabele ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van en naar Schiphol, de internationale luchthaven van Amsterdam. Wij zorgen ervoor dat je reis van en naar de luchthaven soepel verloopt.

Ervaren Chaffeurs

Onze ervaren chauffeurs zijn speciaal getraind in Schiphol vervoer en zijn bekend met de ins en outs van de luchthaven. Ze zorgen ervoor dat u op tijd op uw bestemming aankomt, terwijl u kunt ontspannen en genieten van een comfortabele rit. Schiphol Taxi voor een vlotte en stressvrije reis.

Schiphol Expertise

Wij zijn gespecialiseerd in Schiphol vervoer en begrijpen de specifieke behoeften van reizigers. We houden uw vluchtnummer in de gaten en passen ons schema aan eventuele vertragingen of vervroegingen aan. Zo kunt u met een gerust hart reizen, wetende dat uw taxi klaar staat.

Vaste Tarief

Bij Taxi Service Amsterdam bieden wij vaste tarieven voor Schiphol taxi’s, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Geen verrassingen of onverwachte kosten, gewoon duidelijkheid en transparantie bij het boeken van uw taxi naar of vanaf Schiphol Airport.

15k+

TEVREDEN KLANTEN

10+

JAAR ERVARING

80

TAXICHAFFEURS

Taxi naar Schiphol

Bij Taxi Service Amsterdam bieden we betrouwbare en professionele taxi’s naar Schiphol Airport. Of u nu op zakenreis gaat, met vakantie vertrekt of iemand komt verwelkomen. Wij zorgen voor een stressvrije en comfortabele reiservaring. Onze ervaren chauffeurs en hoogwaardige voertuigen kunt u vertrouwen op een veilige en tijdige aankomst op de luchthaven. We begrijpen de unieke behoeften van reizigers en houden uw vluchtnummer in de gaten. Mochten er vertragingen of vervroegingen optreden, dan passen we ons schema aan, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken.

Specialisten in Schiphol vervoer

Met onze Taxi naar Schiphol service kunt u rekenen op betrouwbaarheid, veiligheid en gemak. Reserveer uw taxi eenvoudig online en laat ons zorgen voor uw vervoer van en naar Schiphol Airport. Begin uw reis zonder stress en vertrouw op onze toegewijde chauffeurs voor een probleemloze en aangename ervaring.

Uw betrouwbare Schiphol taxi

Bij Schiphol Taxi begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om op tijd op de luchthaven te zijn. We weten dat uw tijd kostbaar is en dat u wilt reizen zonder stress en zorgen. Daarom zetten we punctualiteit hoog in het vaandel.

Onze ervaren chauffeurs zijn goed op de hoogte van eventuele verkeersproblemen. Ze plannen uw reis zorgvuldig, rekening houdend met mogelijke vertragingen, zodat u op tijd op de luchthaven aankomt. We houden constant de vluchtinformatie in de gaten, zodat we tijdig wijzigingen in uw vluchtschema kunnen opmerken en uw ophaaltijd kunnen aanpassen indien nodig.

Punctualiteit

Onze chauffeurs zijn punctueel en komen ruim op tijd bij uw ophaallocatie aan. Ze zijn herkenbaar aan hun professionele uitstraling en onze taxi’s zijn voorzien van een duidelijk logo, zodat u ze gemakkelijk kunt vinden. We begrijpen dat u ontspannen wilt reizen en met een gerust hart uw vlucht wilt halen.

Reviews

Ontdek wat onze klanten zeggen over Taxi Amsterdam

Geweldige service! De chauffeur was op tijd, vriendelijk en reed veilig. Ik ben zeer tevreden en zal zeker weer gebruikmaken van hun diensten de volgende keer in Amsterdam.

Sophie Beurs

Taxi Service Amsterdam leverde uitstekende service voor mijn zakelijke reis. De chauffeur was professioneel, de auto was comfortabel en de rit verliep vlot. Een betrouwbare keuze!

Mark Casteels

Ik ben zeer onder de indruk van Taxi Service Amsterdam. Ze kwamen precies op tijd, de chauffeur was beleefd en behulpzaam, en de rit was comfortabel. Een aanrader

Jeremy van Steen

Wij hebben meerdere keren gebruik gemaakt van het zakelijk vervoer van Taxi Service Amsterdam en ik ben elke keer onder de indruk. De chauffeurs zijn punctueel, professioneel en uiterst bekwaam.

Richard Van Huinen

Schiphol Taxi

Schiphol, een van de drukste luchthavens ter wereld, bruist van activiteit. Met duizenden reizigers die dagelijks aankomen en vertrekken, is het vinden van geschikt vervoer van en naar de luchthaven van essentieel belang. Een taxi naar Schiphol biedt de ideale oplossing. Onze Schiphol Taxi biedt niet alleen vervoer van en naar de luchthaven. Het opent ook de deur naar eindeloze mogelijkheden om te reizen, zowel binnen Nederland als naar internationale bestemmingen ook voor zakelijk vervoer. Met onze taxi’s kunt u comfortabel naar elke gewenste bestemming in Nederland reizen, of het nu een andere stad, een hotel of een zakelijke bijeenkomst is. Bovendien bieden we ook taxidiensten naar buitenlandse bestemmingen, zodat u naadloos kunt overstappen naar uw volgende avontuur. Wij staan klaar om u te voorzien van een stressvrije en aangename reiservaring. Vertrouw op Taxi Service Amsterdam voor al uw vervoersbehoeften van en naar Schiphol.

Veelgestelde vragen

Hieronder zijn enkele veelgestelde vragen weergeven.

Bieden jullie de mogelijkheid om passagiers direct bij de gate op te halen?2023-06-16T12:13:40+00:00

Ja, wij bieden de mogelijkheid om passagiers direct bij de gate op te halen. Onze chauffeurs staan klaar om u persoonlijk te verwelkomen zodra u uit het vliegtuig stapt. Dit zorgt voor een naadloze en comfortabele overgang van het vliegtuig naar uw bestemming.

Houdt u onze vlucht in de gaten voor vertragingen of wijzigingen?2023-06-14T23:11:09+00:00

Bij Schiphol Taxi begrijpen we het belang van punctualiteit en het bijhouden van vluchtschema’s. Onze professionele chauffeurs monitoren continu de vluchtinformatie, waaronder vertragingen en eventuele wijzigingen in aankomsttijden. Op die manier kunnen we ons aanpassen aan eventuele wijzigingen en ervoor zorgen dat onze chauffeur op tijd aanwezig is om u op te halen. U kunt dus met een gerust hart reizen, wetende dat we uw vlucht in de gaten houden en uw vervoer soepel laten verlopen.

Kan ik mijn online boeking wijzigen of annuleren?2023-06-13T12:24:23+00:00

Ja, het is mogelijk om uw online boeking te wijzigen of te annuleren. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon of e-mail en geef uw wijzigingen of annulering door. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen. Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan wijzigingen of annuleringen, indien u niet 48 uur van te voren uw boeking annuleert.

Accepteert Taxi Service Amsterdam pinbetalingen?2023-06-13T12:21:01+00:00

Ja, wij accepteren pinbetalingen naast iDeal, contant geld en creditcardbetalingen.

Hoe lang van tevoren moet ik een taxi reserveren?2023-06-13T12:21:20+00:00

Als u een taxi nodig heeft staan wij direct voor u klaar, vaak zelfs in 10 minuten op locatie. Voor luchthavenvervoer adviseren we om 24 uur van tevoren te reserveren.

Hoe kan ik een taxi reserveren bij Taxi Service Amsterdam?2023-06-13T12:21:58+00:00

U kunt eenvoudig een taxi reserveren via onze online boeken, telefonisch of via WhatsApp.

Ongeacht je bestemming, wij zorgen voor je vervoer.

Taxi nodig? Boek online of bel ons!

5/5 - (345 stemmen)
Ga naar de bovenkant