Over Ons

Welkom bij Taxi Service Amsterdam

Welkom bij Taxi Service Amsterdam! Wij zijn trots om jou een uitstekende taxidienst te bieden in deze levendige stad. Of je nu een inwoner van Amsterdam bent of een bezoeker, wij staan klaar om je veilig, comfortabel en stipt naar je bestemming te brengen. Onze ervaren en betrouwbare chauffeurs kennen de straten van Amsterdam als hun broekzak en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je een plezierige en probleemloze reis hebt. Naast onze diensten binnen Amsterdam, bieden wij ook nationaal taxivervoer door heel Nederland en zelfs internationale ritten. Of je nu een zakenreis maakt naar een andere stad in Nederland of een ontspannen vakantie plant in het buitenland, wij staan voor je klaar om je comfortabel en veilig naar elke gewenste bestemming te brengen. Stap in en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van Taxi Service Amsterdam

Taxi Amsterdam

Onze reis door de tijd

Ons verhaal begint meer dan 10 jaar geleden geleden, toen we met passie en toewijding besloten om een vooraanstaande taxidienst in Amsterdam op te zetten. Sindsdien hebben we gestaag aan onze reputatie gewerkt en zijn we uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de branche. We hebben talloze reizigers veilig en efficiënt vervoerd, waarbij we altijd de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid hebben nagestreefd. Onze geschiedenis is rijk aan verhalen van vriendschap, samenwerking en onvergetelijke momenten met onze passagiers. Reis met ons mee en ontdek de reiservaring die je verdient!

Taxi Service Amsterdam Nu

Met trots kunnen we zeggen dat we tien duizenden klanten hebben bediend. Onze vloot van 28 ervaren en professionele taxichauffeurs staat klaar om jou veilig en comfortabel naar je bestemming te brengen. Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan 15.000 tevreden klanten hebben bediend. Onze vloot van 28 ervaren en professionele taxichauffeurs staat klaar om jou veilig en comfortabel naar je bestemming te brengen.

Over onze Taxi’s

Comfort en stijl

Stap in onze taxi’s en ervaar het ultieme comfort en de stijlvolle ambiance. Met ruime zitplaatsen en een luxe interieur geniet u van een ontspannen rit in alle luxe.

Veiligheid voorop

Stap in onze taxi’s en ervaar het ultieme comfort en de stijlvolle ambiance. Met ruime zitplaatsen en een luxe interieur geniet u van een ontspannen rit in alle luxe.

Milieuvriendelijk

Maak een bewuste keuze voor het milieu met onze milieuvriendelijke taxi’s. Kies voor een elektrische taxi en draag bij aan een groenere toekomst, zonder in te leveren op comfort en kwaliteit.

15k+

TEVREDEN KLANTEN

10+

JAAR ERVARING

80

TAXICHAFFEURS

Waarden en missie

Onze waarden vormen het fundament van ons bedrijf. We geloven in eerlijkheid, integriteit en respect in al onze interacties. Onze missie is om uitstekende taxidiensten te leveren die voldoen aan de individuele behoeften en verwachtingen van elke klant. We streven naar een naadloze en zorgeloze reiservaring, waarbij we veiligheid, comfort en betrouwbaarheid hoog in het vaandel dragen. Ons team van toegewijde chauffeurs wordt zorgvuldig geselecteerd en getraind om uitmuntende service te bieden en jouw tevredenheid te waarborgen. We zijn er trots op dat we een positieve impact kunnen hebben op de reiservaring van onze klanten en streven ernaar om elke rit een uitzonderlijke ervaring te maken.

  • Klantgerichtheid

  • Veiligheid

  • Betrouwbaarheid

  • Transparantie

Ongeacht je bestemming, wij zorgen voor je vervoer.

Taxi nodig? Boek online of bel ons!