Veelgestelde Vragen

Algemeen

U kunt eenvoudig een taxi reserveren via onze website, telefonisch of via WhatsApp.

Nee, wij bieden privé-taxiritten. U heeft de taxi exclusief voor uw eigen booking. Dus er zullen geen andere mensen die u niet kent plek nemen in de taxi.

Ja, wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor al uw vervoersbehoeften.

Ja, al onze chauffeurs zijn gecertificeerd, professioneel en hebben ruime ervaring in de branche.

Ja, wij verzorgen ook ritten naar bestemmingen in het buitenland. Boek online of neem contact met ons op voor meer informatie en prijsopgaves voor internationaal vervoer.

Als u een taxi nodig heeft staan wij direct voor u klaar, vaak zelfs in 10 minuten op locatie. Voor luchthavenvervoer adviseren we om 24 uur van tevoren te reserveren.

Boekingen Online

U kunt eenvoudig online een taxi boeken bij Taxi Service Amsterdam. Ga naar onze website en klik op de “Boek Online” knop. Volg de instructies om uw ritgegevens in te voeren en uw boeking te voltooien.

Nee, u hoeft niet vooraf te betalen bij het online boeken van een taxi. Bij Taxi Service Amsterdam kunt u ervoor kiezen om contant te betalen bij de chauffeur of gebruik te maken van onze veilige online betaalmethoden.

Na het succesvol boeken van uw taxi online, ontvangt u een bevestigingsmail op het opgegeven e-mailadres. Hierin vindt u alle details van uw boeking, inclusief het tijdstip en de ophaallocatie.

Ja, het is mogelijk om uw online boeking te wijzigen of te annuleren. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via telefoon of e-mail en geef uw wijzigingen of annulering door. We zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen. Houd er rekening mee dat er mogelijk kosten verbonden zijn aan wijzigingen of annuleringen, indien u niet 48 uur van te voren uw boeking annuleert.

Tarieven

Ja, wij accepteren pinbetalingen naast iDeal, contant geld en creditcardbetalingen.

Ja, bij Taxi Service Amsterdam hanteren we vaste prijzen voor al onze taxiritten. We geloven in transparantie en gemak, daarom stellen we onze tarieven vooraf vast. Dit betekent dat u altijd precies weet wat de kosten van uw rit zullen zijn, zonder verrassingen achteraf.

Overige

Indien u iets bent verloren in een van onze taxi’s, adviseren wij u om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. We zullen ons best doen om u te helpen bij het terugvinden van uw verloren voorwerp. Vermeld daarbij zo gedetailleerd mogelijk de ritgegevens en de beschrijving van het verloren voorwerp.

Ja, u kunt vooraf speciale verzoeken of extra services aanvragen voor uw rit. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail om uw specifieke wensen te bespreken. We zullen ons best doen om aan uw verzoeken te voldoen en uw rit zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

Ongeacht je bestemming, wij zorgen voor je vervoer.

Taxi nodig? Boek online of bel ons!